Populārs kļuvis meitenei līdzīgs modelis
Publicēts 24. februārī, 2011.
Londonas modes nedēļā par sensāciju kļuvis 19 gadus vecais serbu izcelsmes modelis Andrejs Pedžičs (attēlā), kurš modes pasaules uzmanību iekarojis ar savu neparasto izskatu – puisis tik ļoti līdzinās meitenei, ka nezinātājam noteikt viņa īsto dzimumu ir praktiski neiespējami.

Blondais Andrejs, kurš par savu figūru izpelnījies ne vienas vien modeles skaudību, ir viens no pirmajiem puišiem modes pasaulē, kuram regulāri tiek uzticēta sieviešu apģērbu kolekciju demonstrēšana, raksta izdevums The Daily Mail.

Kopš debitēšanas lielajā modes biznesā aizvadītā gada vasarā Parīzes modes nedēļā Andrejs strauji guvis panākumus, un šobrīd viņš sācis veiksmīgu sadarbību ar franču modes mākslinieku Žanu-Polu Gotjē.

Savukārt nesen Bosnijā-Hercegovinā dzimušais puisis piedalījies fotosesijā kopā ar latviešu modeli Gintu Lapiņu, kura aizvadītā gada rudenī kļuva par sensāciju Ņujorkas, Parīzes un Milānas modes nedēļās.

Aizvadītajā mēnesī viņš Parīzes modes nedēļas laikā demonstrēja Gotjē darināto līgavas kleitu - viņa iznāciens neatstāja vienaldzīgu skandalozo dziedātāju Riannu, kura vēlāk kleitu iegādājās, lai tajā apmeklētu Grammy balvu pasniegšanas ceremoniju.

Andreju kāds modeļu aģents savulaik pamanījis McDonalds's ēstuvē aiz letes, un puisis atzinis, ka sieviešu drēbes ir daudz glamūrīgākas par vīriešu apģērbu, kā arī godprātīgi paskaidrojis, ka, lai darbotos kā vīriešu kolekciju modelis, viņam būtu daudz vairāk jāpiestrādā pie sava auguma.

Modes dzīves pārzinātāji atzinuši, ka Andrejs ir viena no nozīmīgākajām lietām, kas pēdējo gadu laikā notikusi modes biznesā, bet vienīgie faktori, kas viņam sagādā problēmas sieviešu apģērbu demonstrēšanā, ir puiša pārāk lielās, sievietēm neraksturīgās pēdas un "Ādama ābols".

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: