Pugačova ar Galkinu ir kopā seksa dēļ
Publicēts 4. martā, 2011.
Leģendārā Krievijas dziedātāja Alla Pugačova (attēlā), kura jau izsenis sabiedrības uzmanību piesaistījusi ar atklāsmēm par savu privāto dzīvi, nesen kādā intervijā atklājusi, kas tieši viņu vieno ar humoristu Maksimu Galkinu.

61 gadu vecā dziedātāja nav slēpusi, ka sabiedrībā daudz aprunātās attiecības ar krietni jaunāko Galkinu radušās seksa dēļ.

"Viņš spēra pirmo soli. Oi... Runājot tieši, jo mēs taču visi esam pieauguši cilvēki, parādījās šausmīga seksuālā dziņa. Es no sevis neko tādu nebiju gaidījusi. Es jutu un sapratu, ka viņš ir lielisks mīlnieks, un tas bija tieši tas, kas man bija vajadzīgs. Es nebiju cerējusi, ka šīs attiecības būs ilgstošas. Pat nepamanīju, kā tās pamazām pārvērtās absolūtā nepieciešamībā vienam pēc otra. Tas ir pārsteidzoši," atklāta bijusi Pugačova.

Dziedātāja ir pārliecināta, ka Galkinu viņai atsūtījis Dievs, tādējādi ļaujot viņai izlabot agrāk dzīves laikā pieļautās kļūdas un laulību ar mūziķi Filipu Kirkorovu. "Dievs izlaboja manu kļūdu. Iesākumā viņš mani sodīja ar Kirkorovu. Viņš mani sodīja pelnīti, parādot, ka nevar rīkoties tā, kā es toreiz darīju - visu pa jokam," atmiņās dalījusies Pugačova.

"Es ilgi lūdzu piedošanu par to, ka salaulājos ar Filipu un pēc tam izšķīros. Gan nožēloju, gan sūdzēju grēkus. Un man tika dota piedošana un mierinājums Maksima izskatā," uzskata dziedātāja, kurai katra diena ar Galkinu esot "saules pielieta kā svētki".

Kad Pugačova Kirkorovam savulaik paziņojusi par savu lēmumu šķirties, vīrietis ļoti pārdzīvojis un pat draudējis izdarīt pašnāvību.

"Viņš pārdzīvoja tieši tāpat kā ikviens narciss. Viņš draudēja, ka nomirs vai padarīs sev galu, bet es ļoti labi zināju, ka neko tādu viņš nedarīs. Viņš jau nepārdzīvoja par to, ka zaudēs mani, bet par sevi - mīlulīti. Viņš vienkārši ir izlutināts puisēns. Es viņu pazīstu jau kopš laika, kad viņam bija 11, 12 gadi. Viņam narcisisms ir asinīs jau no dzimšanas. Tā ir liela nelaime, bet viņš neko nevar ar to padarīt," savu bijušo vīru daļēji attaisnojusi Pugačova.

Jau vairākus gadus viens no gaidītākajiem notikumiem Krievijā ir Allas Borisovnas un Maksima Galkina kāzas, bet šķietami laimīgais pāris ar laulībām nesteidzas.

"Kāzas un zīmogs pasē - tas viss ir sūds un nevienam nav vajadzīgs. Laulības ir interesantas jaunībā vai tad, ja pieteicies bērns, lai viņš dzimtu likumīgā savienībā. Mums tagad ir tāds periods, ka mums to nevajag," savu viedokli paudusi Pugačova.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: