Pugačova beidzot ieradusies Latvijā
Publicēts 4. augustā, 2010.
3. augusta rītā Rīgas centrālajā dzelzceļa stacijā ar tālsatiksmes vilcienu Maskava – Rīga ieradās leģendārā Krievijas estrādes dziedātāja Alla Pugačova (attēlā), kuru publika bez rezultātiem gaidīja ierodamies Latvijā uz popmūzikas konkursu Jaunais vilnis 2010.

Savu ierašanos Latvijā viņa komentēja visai lakoniski: "Šoreiz uz Jūrmalu esmu atbraukusi atpūsties nevis strādāt!"

Ja iepriekšējos gados, kad Pugačova brauca uz Jauno vilni, centrālajā stacijā viņu sagaidīja simtiem preses pārstāvju, šoreiz Krievijas estrādes dīva ieradās klusi un mierīgi, vien pāris fotogrāfi steidza iemūžināt Pugačovas ierašanos Rīgā. Kā ierasts, arī šoreiz Pugačova Rīgā ieradās ar savu zaļās krāsas VIP dzelzceļa vagonu, kas piestiprināts tūlīt aiz lokomotīves.

 

Pugačova no vilciena izkāpa smaidīga un nebija manāms, ka Krievijas estrādes zvaigznei ir kādas veselības problēmas. Arī Krievijas medija Komsomoļskaja pravda žurnālistei Pugačova apstirpināja, ka ziņas par viņas veselības problēmām un operāciju ir tikai un vienīgi mediju izplatītas baumas.

Dziedātāju Rīgas stacijā nesagaidīja arī apsardze - viņa kopā ar savu palīdzi Svetlanu un vēl kādu vīrieti iesēdās melnas krāsas Mercedes automašīnā un ar saviem draugiem aizbrauca Jūrmalas virzienā.

Pugačova ne reizi vien izteikusies, ka ļoti mīl Jūrmalu, jo Latvijas kūrortpilsētas klimats estrādes dīvai nākot par labu. Jūrmalā viņa nolēmusi apmeklēt rehabilitācijas centru, lai atjaunotu veselību, pastaigāties pa pludmali, satikties ar draugiem, kā arī klātienē apmeklēt sava skatuves kolēģa Borisa Moisejeva koncertu, kas 4. augustā notiks Dzintaru koncertzālē.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: