Pugačova uz "Jauno vilni" neieradīsies
Publicēts 22. jūlijā, 2010.
Latvijā jau ieradušies visi jauno izpildītāju konkursa Jaunais vilnis dalībnieki, bet šīs nedēļas sākumā tapis zināms, ka par "festivāla mūzu" dēvētā Krievijas estrādes māksliniece Alla Pugačova (attēlā) šogad krieviem tik svarīgo popmūzikas notikumu ignorēs.

To, ka Pugačova šogad Jauno vilni neapmeklēs, telekompānijas LNT ziņu raidījumam apstiprinājis festivāla galvenais režisors Aleksandrs Revzins.

Viņš skaidrojis, ka Jaunā viļņa pastāvīgā viešņa un patronese Jūrmalā ieradīsies tikai pēc festivāla noslēguma, jo šobrīd "viņa ir aizņemta ar svarīgām lietām".

 

"Viņa atbrauks pēc konkursa, jo dievina Jūrmalu. Tomēr viņa visam notiekošajam sekos līdzi, skatoties televīziju, un mēs ar viņu sazināsimies pa telefonu," atklājis Revzins.

Konkursa direktors Aleksandra Rumjancevs gan pieļauj, ka leģendārā dziedātāja varētu sagādāt pārsteigumus un tomēr ierasties uz Jauno vilni, tomēr fakts, ka Pugačovas vārds nav atrodams Jaunā viļņa koncertu programmu sarakstos, Rumjanceva optimistiskās prognozes vis neapstiprina.

Tāpat rīcībā esošā informācija liecina, ka Jūrmalas viesnīcas Baltic Beach Hotel prezidenta apartamentus, kur iepriekšējās viesošanās reizēs nakšņoja Pugačova, šogad jau esot rezervējusi kāda cita Krievijas šovbiznesa zvaigzne.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: