Puskailas ukrainietes akcijā uz balkona
Publicēts 2. februārī, 2011.
Sieviešu kustības FEMEN aktīvistes, kuras atpazīstamību ieguvušas ne vien dzimtajā Ukrainā, bet arī citās pasaules valstīs, kārtējo reizi puskailas izgājušas protesta akcijā - šoreiz pret atbildīgo iestāžu plāniem Kijevas iedzīvotājiem aizliegt uz balkoniem parādīties apakšveļā un savu veļu tur žāvēt.

Akcijas ietvaros puskailās ukrainietes pulcējās uz kāda no Kreščatika balkoniem un ar saukļiem Мой балкон - моя крепость!, Балкон вам на голову!, Балконы людям! protestēja pret ieceri aizliegt kailumu un veļas izkāršanu uz balkoniem, kuru skats ir uz Kijevas centrālajām ielām.

"Šis likumprojekts ir daļa no prezidenta Viktora Janukoviča antiteroristiskās paranojas. Visiem ir zināms, ka pa Kijevas centrālajām ielām bieži pārvietojas prezidents un dažādas oficiālās delegācijas. Varasiestādes, ierobežojot Kijevas iedzīvotāju tiesības, vēlas atvieglot snaiperu darbu," ironizē FEMEN aktīvistes.

Sieviešu kustības pārstāves tāpat aicinājušas visas Kijevas sievietes protestēt pret šo "marasmātisko iniciatīvu" un pēc iespējas biežāk pilsētas iedzīvotājus un viesus priecēt ar savām daiļajām formām, izejot uz balkona.

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: