Puskailas ukrainietes protestē pret Putinu
Publicēts 28. oktobrī, 2010.
Trešdien, 27. oktobrī, Ukrainas galvaspilsētā Kijevā notikusi kārtējā nenogurdināmo sieviešu kustības FEMEN aktīvistu protesta akcija – meitenes, kā ierasts, pilsētas ielās izgāja visai trūcīgā apģērbā. Šoreiz puskailās meitenes protestēja pret Krievijas premjerministra Vladimira Putina vizīti Ukrainā.

Akciju meitenes rīkoja Ševčenko bulvārī pie Ļeņina pieminekļa, kur viņas bija izvērsušas saukļus: "Украина не Алина", "Дзюдоист борись с другими", "Кремлевским карликам не дадим!" un citus.

 

Kā teikts FEMEN oficiālajā paziņojumā, šī sieviešu kustība konsekventi protestē pret nekaunīgu Krievijas intervenci Ukrainas politiskajā, kultūras, ekonomiskajā un nacionālajā telpā. Pēc viņu vārdiem, katra "vecākā brāļa" vizīte atstāj pēdas uz Ukrainas varas iestāžu centieniem saglabāt vārda un pulcēšanās brīvību.

FEMEN savā akcijā atgādināja par Putina ārlaulības sakariem ar krievu vingrotāju Aļinu Kabajevu, kurai no politiķa piedzima dēliņš Dima (nosaukts, protams, par godu prezidentam Dmitrijam Medvedevam). Aktīvistes uzskata, ka Putins sajaucis savu pirkstu ar dzimumlocekli jeb, precīzāk, Ukrainu un Krieviju, kuru viņš drīkst "drāzt", cik vien ienāk prātā.

Neraugoties uz lietu un nepatīkamo aukstumu, aktīvistes ar saukļiem pie Ļeņina pieminekļa uzkavējās vismaz 15 minūtes, kā ierasts, piesaistot visai plašu interesentu loku.


Komentāri (1)
discover: .........Putins sajaucis savu pirkstu ar dzimumlocekli jeb, precīzāk, Ukrainu un Krieviju, kuru viņš drīkst "drāzt", cik vien ienāk prātā.

Šis izvlikums visu pasaka, labi teikts!
28/10/2010 18:20
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: