Puzikovs bērnībā bijis kārs uz meitenēm
Publicēts 9. martā, 2011.
Jaunais dziedātājs Nikolajs Puzikovs (attēlā), kurš zināmu atpazīstamību iemantojis pēc dalības LNT talantu šovā O!Kartes akadēmija un uzvaras ikgadējā Latvijas radio 2 roka un popa dziesmu aptaujā SEB Muzikālā banka 2010, izrādās, bērnībā bijis nasks uz iemīlēšanos.

Nikolajam ļoti patikusi viņa bērnudārza audzinātāja Ilvita, un reiz mazais Koļa liecies sievietei pie auss, lai it kā pačukstētu kaut ko, bet tad aši viņu sabučojis. "Pamatskolā viņam patika vairākas meitenes, un viņām Koļa tāpat - vakaros meitenes viņam zvanīja ar visdažādākajiem ieganstiem," žurnālam Ievas stāsti atklājusi par "dziedošo policistu" dēvētā puiša mamma Ilze.

Sestajā klasē mazais Nikolajs iemīlējies kādā klasesbiedrenē un viņa izpildītā dziesma Meitenei no 6.b esot gandrīz biogrāfiska. "Esmu ļoti romantisks, un Valentīndiena ir mana mīļākā diena! Klases vakaros man patika dejot ar meitenēm, nevis kā pārējiem puišiem ēst čipsus," žurnālam atzinis Nikolajs.

22 gadus vecais policists par iemīlēšanos un mīlestību runā nopietni un atzīst, ka kopā ar sievietēm viņš piedzīvojis gan labo, gan arī sāpīgo.

"Sievietes manā dzīvē nozīmē ļoti daudz. Viņas man visvairāk ir darījušas pāri - esmu raudājis par sāpīgu mīlestību. Un viņas mani darījušas arī vislaimīgāko. Es ātri pierodu pie cilvēkiem, man žēl no viņiem šķirties, tāpēc mēģinu attiecības noturēt. Savai meitenei nekad neesmu devis iemeslu greizsirdībai," stāsta jaunais dziedātājs.

Par pašreizējām attiecībām Nikolajs runā nelabprāt, norādot vien to, ka arī viņa meitene esot māksliniecisks cilvēks. "Esam kopā pusgadu, un man patīk, ka mums ir kopīgas intereses. Satiekamies vismaz divas reizes nedēļā, regulāri sazvanāmies, dažreiz aicinu viņu līdzi uz koncertiem.

Taču attiecības publiski apspriest man nepatīk, jo tas ir pārāk personiski. Un man ļoti nepatīk, ka sabiedrībā zināmi cilvēki pārāk bieži maina savas otrās pusītes un prese par to plaši raksta. Varu tikai pateikt: es nevarētu un negribētu būt kopā ar meiteni, kura pīpē un dzer," atzinis Nikolajs.

Viņš tāpat atklājis, ka iepriekš ar kādu meiteni viņam bijušas nopietnas attiecības pāris gadu garumā, taču abi tomēr izšķīrušies.

"Esmu sapratis, ka taisnība ir teicienā - viss, kas notiek, ir uz labu, un jebkura pieredze ir vērtīga. Tomēr zinu arī: ja šo cilvēku ļoti mīli, par viņu jācīnās. Esmu cīnītājs, negribu padoties!" atklāts ir Nikolajs, kurš par pasaulē gudrāko sievieti uzskata savu mammu.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: