Reperim Timati gultā patīk nēģerietes
Publicēts 9. augustā, 2010.
Krievzemē plaši pazīstamais reperis Timati (attēlā pa vidu) savu karjeru sāka kā draiskulis, marihuānas pīpētājs un brunču mednieks talantu šovā Zvaigžņu fabrika. Tagad viņš ierakstījis jau četrus studijas albumus un ir veiksmīgs biznesmenis (viņam Krievijā pieder restorāns, bārs un sava apģērbu līnija).

Lai gan gluži tāpat kā viņa Latvijas analogs lielākoties dēvēts par bezjēdzīgāko un nevajadzīgāko zvaigzni savas valsts šovbiznesā, žurnālistu interese par šobrīd 26 gadus veco reperi nemazinās, un arī nesen Timurs Iļdarovičs Junusovs kādā no krievu žurnāliem sniedzis visai atklātu interviju.

 

Par vistuvāko cilvēku dzīvē

"Es viņu redzu katru dienu, kad pieeju pie spoguļa. Es pats sev esmu galvenais draugs. Ja kaut ko gribi izdarīt labi, dari to pats! Tomēr, ja vajag par biznesu parunāties, piezvanu tēvam, ja par attiecībām - mammai."

Par seksuālajām minoritātēm

"Tādu draugu man nav! Nu, ir paziņas geji. Un tādu paziņu šovbiznesā ir milzīgs daudzums. Pilns ar viņiem ir arī valsts aparātā. Bet es viņus nenosodu."

Par seksuālo uzvaru uzskaitīšanu

"Sen jau esmu nojucis no skaita. Jau bērnībā. Man nekad nav bijušas problēmas ar meitenēm. Jāatzīst gan, ka neatceros pat pusi no tām, ar kurām man kaut kad kaut kas ir bijis. Tās ir bijušas gadījuma attiecības - nezināju ne vārdu, ne telefona numuru. Tagad tāds sekss man ir aizvien retāk, bet agrāk bija visu laiku."

Par venēriskajām slimībām

"Prezervatīvu velku autopilotā - to iemācījos jau bērnībā. Bez variantiem! Man par laimi ne reizi nav bijuši triperi vai kādas citas slimības. Arī nekādas disfunkcijas. Es pret to izturos ļoti akurāti."

Par nobriedušām sievietēm

"Negribētos viņas aizvainot un saukt par tantēm, bet man ir bijis sekss ar 40 gadus vecām sievietēm un vēl vecākām. Un kāpēc gan nē? Vienkārši man ar viņām bija interesanti, bet viņām - ar mani. Man liekas: jo sieviete vecāka, jo viņa ir interesantāka. Seksuālā ziņā sieviete uzplaukst tikai pēc 30 gadu sasniegšanas.

Bet jaunajām tikai vējš galvā. Līdz 20 gadu vecumam viņām interesē tikai tusiņi. Ar tādām ir interesanti tikai pa piektdienām - vienu nakti pavadīt kopā un viss. Nopietnas attiecības ar jaunām meitenītēm labāk neveidot."

Par eksotiskām sievietēm

"Kad dzīvoju Amerikā, satikos tikai ar melnajām sievietēm. Ar nēģerietēm, meksikānietēm, puertorikānietēm. Atšķirība, protams, ir: sajūtas, temperaments, smarža - viss ir savādāks. Cita kustību dinamika, cita fizika. Melnās pēc savas dabas ir atlētes, un diez vai jūs atradīsiet melnu šaha čempioni. Un vēl man patīk aziātes - viņas gultā ir tik interesantas! Viņām ir īsts vīriešu kults."

Par riebumu pret savu personu

"Mani neieredz tāpēc, ka apskauž! Un kāpēc gan ne? Es nepavisam neesmu dumjš, esmu jauns, simpātisks un veiksmīgs. Man ir gan morālā, gan fiziskā harmonija. Man ir laba miesas būve, es nodarbojos ar sportu, neesmu narkomāns un alkoholiķis. Man ir viss, esmu no labas ģimenes, populārs mākslinieks. Kāpēc gan lai mani neapskaustu?"


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: