Reperis Gacho Ozolu sitīs naudas dēļ
Publicēts 29. oktobrī, 2010.
Piektdien Sapņu fabrikā risināsies Dūru brāļu ordeņa organizēts muzikāls cīņas mākslas šovs Revenge Time 2010, kura laikā boksa ringā atkal tiksies Latvijā populārākie hiphopa mākslinieki Gacho jeb Gatis Irbe un Ozols jeb Ģirts Rozentāls.

Sarunā Gacho, kurš pirmajā cīņā ar Ozolu pirms gada pieveica savu pretinieku, atzīst, ka dienu pirms lielās cīņas viņš mēģina ne par ko nedomāt un no visa atslēgties, bet tikties ar Ozolu ringā viņš esot gatavs.

 

"Esmu dzirdējis, ka Ozols mani ir gatavs samalt miltos, bet es ar tik skaļiem vārdiem mētāties nevēlos - visu parādīs cīņa," atzīst Gacho un neslēpj, ka cīņasspars viņam esot liels.

Pēc pagājušā gada novembrī notikušās cīņas ar Ozolu Gacho pašmāju medijiem bija atklājis, ka par šo cīņu saņēmis 250 latus, bet atkārtoti tikties ringā viņš piekristu tikai par tūkstoš latiem.

"Šoreiz es saņemšu vairāk. Nezinu, kā Ozolam, bet man maksās manu augstāko mūziķa honorāru, kas ir 2000 lati," neslēpj mūziķis.

Uz jautājumu, vai šāds šovs ir riska vērts, jo cīņas laikā iespējamas dažādas traumas, Gacho atzīst, ka baidoties. "Es nebaidos no traumām, bet no tā, ka pēc tam nevarēšu darīt to, kas man vislabāk patīk un izdodas - uzstāties," skaidro Gacho, kuram jau nākamajā dienā pēc cīņas paredzēts vērienīgs šovs Jēkabpilī, tomēr lielais honorārs licies pārāk kārdinošs.

"Nav ko slēpt - es to daru skolas dēļ. Ar šo naudu es varēšu samaksāt par mācībām," stāsta puisis, kurš studē Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijas Liepājas filiālē.

Lai gan Gacho jau gadiem ilgi trenējas boksā, pirms lielās cīņas viņš treniņiem pievērsies īpaši uzcītīgi, tomēr aizvadītajā nedēļā veselības problēmu dēļ viņam fiziskās aktivitātes nācies izlaist.

"Man gadījās maza trauma - apaukstēju muguru, jo man dzīvoklī kādu laiku nebija apkure, bet tad, kad to pieslēdza, bija tik karsts, ka turēju logus vaļā. Tāpat biju devies uz Vāciju, lai strādātu pie jaunā singla, tāpēc pagājušajā nedēļā man treniņiem laika neatlika," skaidro mūziķis, kurš gan tagad jūtoties labi un ir apņēmības pilns ringā radīt savu labāko sniegumu.


Komentāri (2)
discover: Ozols tau atkal tiks sakauts, tas jau skaidrs katram, viengais ka šī būs saspringtāka cīņa nekā iepriekšējo reiz. Gacho turies!!
29/10/2010 16:44
Andrejs: Gacho vinnēs atkal. Ozols pārāk īss un līdz tuvcīņai gačo viņu nepielaidīs. :)
29/10/2010 18:08
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: