Reperis Timati zaudējis interesi par seksu
Publicēts 6. septembrī, 2010.
Krievijā populārais reperis Timati savā Twitter mikrobloga profilā publicējis paziņojumu, kas pārsteidzis daudzus viņa talanta pielūdzējus – mūziķis paziņojis, ka viņu vairs neinteresējot sekss un viņš nolēmis no šīs nodarbes atteikties.

Tetovējumiem klātais reperis, kurš ballītes parasti apmeklē daudzu un dažādu meiteņu pavadībā, paudis apņēmību beidzot uzsākt godīgāku dzīvi un atteikties no gadījuma sakariem.

 

"Esmu secinājis, ka sekss kā sekss mani vairs neinteresē.  Tagad es to darīšu tikai mīlestības dēļ. Līdz brīdim, kamēr nebūšu atradis mīlestību, nevienai sievietei nav nekādu izredžu," par lielu apbēdinājumu savām fanēm solījies Timati.

"Esmu noguris no tā, kas man apkārt notiek. Bezpersoniskā seksuālā plūsma, kas pārvēršas ārprātīgā un - pats baisākais - vienmuļā intīmajā dzīve, sīkas un prāvākas sieviešu dzimuma pārstāves, kuras bez pamata piepilda manu ikdienu un svētkus, nebeidzami un haotiski seksuālie sakari... Es vēlos to apturēt," emocionāli savu lēmumu pamatojis Timati.

"Es pārtraucu jebkādas seksuālas attiecības līdz brīdim, kad satikšu to īsto un vienīgo, ar kuru radīšu ģimeni. Es vēlos tīras un patiesas jūtas," apgalvojis reperis, kurš vairs nevēloties savu enerģiju izšķērdēt "visādos niekos".


Komentāri (1)
Mārtiņš: Kaut ka jau sava uzmanība jāpiesaista, ja vairs nav tāda topa ka iepriekš :D Lai Timati izdodas :D
06/09/2010 23:25
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: