Rianna ar matiem aizaudzējusi visu seju
Publicēts 24. janvārī, 2011.
Barbadosiešu izcelsmes dziedātāja Rianna, kura jau kopš savas muzikālās karjeras sākumā fanus regulāri pārsteidz ar apģērba mainīšanu un drosmīgām frizūrām, šoreiz nedaudz pārcentusies un savas jaunās frizūras dēļ jau kļuvusi par izsmiekla objektu.

Lai gan arī agrāk Rianna manīta sabiedriskās vietās ar visai ekscentriskiem matu sakārtojumiem, šonedēļ viņa Holivudas naktsdzīvi baudījusi ar tik neparastu frizūru, ka daudzi populāro dziedātāju pat nav pazinuši.

Vienā no slavenību iecienītākajiem Holivudas klubiņiem Las Palmas Rianna ieradusies, tērpta baltā vienkāršā kleitiņā, bet visu acis piesaistījis ugunīgi rudais, kuplais matu ērkulis uz dziedātājas galvas, kas gandrīz aizsedzis jaunās sievietes seju.

Mūziķe savās vizuālajās pārvērtībās bieži izmantojusi sarkano matu krāsu, bet ar tik kupliem matiem līdz šim neviens viņu vēl nebija redzējis, bet jaunās izmaiņas ne visi vērtējuši atzinīgi - daudzviet internetā Rianna jau salīdzināta ar ģeniālo ļaundari Saidšovas Bobu no multiplikācijas seriāla par Simpsoniem.

Lai gan Riannas talanta pielūdzēji viņas jauno frizūru vērtējuši pretrunīgi, pašai dziedātājai jaunais tēls ir ļoti iepaticies - šādā izskatā viņa filmējusies arī savas jaunākās dziesmas S&M videoklipā, kurš klausītāju un skatītāju vērtējumam tiks nodots 25. janvārī.

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: