Rianna sevi aiztiek pat bērnu priekšā
Publicēts 24. februārī, 2011.
Populārā barbadosiešu izcelsmes dziedātāja Rianna (attēlā) kārtējo reizi izpelnījusies visai asu kritiku – šoreiz par masturbācijas imitēšanu, ar dažām dziesmām uzstājoties NBA zvaigžņu spēles starplaikā.

NBA visu zvaigžņu spēle Losandželosas Staples Center arēnā notika 20. februārī, un tieši šajā dienā Rianna kļuva 23 gadus veca. Izpildot dziesmu Rude Boy, Rianna, kā tas viņai ierasts, savu ķermeni demonstrēja visā krāšņumā, taču jaunā dziedātāja nenocietās arī bez sev raksturīgās dzimumorgānu aiztikšanas.

Tieši šis faktors saniknojis daudzus amerikāņus, kuri bija atnākuši uz arēnu vai spēli skatījās televīzijā. Kā vēsta ārvalstu prese, basketbola spēles organizatori pēc tam saņēmuši neskaitāmas sūdzības no skatītājiem, kuri uzsver, ka šādi piedauzīgi kadri nedrīkst tikt rādīti laikā, kad televīziju skatās arī bērni.

Savukārt pati Rianna izbaudīja arī savu daudzo fanu pielūgsmi, bet pašu spēli viņa noskatījās, sēdēdama blakus mazgadīgajam dziedātājam Džastinam Bīberam, kurš, pēc aculiecinieku stāstītā, Riannas priekšnesuma laikā no sajūsmas bija izbolījis acis.

 


Komentāri (1)
marss: Shokējoši !
24/02/2011 12:15
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: