Rīdziniece "Jaunajā vilnī" pārstāvēs Somiju
Publicēts 14. jūlijā, 2010.
Somiju šogad konkursā Jaunais vilnis pārstāvēs 16 gadus veca meitene no Latvijas - Anastasija Ivka (attēlā), kura ar skatuves vārdu Stacy jau vairākus gadus darbojas Somijas mūzikas tirgū un noslēgusi līgumu ar somu mūzikas kompāniju Amber production, uzvarējusi šīs valsts atlasē Jūrmalā notiekošajam jauno dziedātāju konkursam, vēsta viņas oficiālā mājaslapa.

Rīgā dzimusī Stacy, kura daļu laika pavada Helsinkos, bet daļu pie ģimenes Rīgā, jau ir piedalījusies Jaunā viļņa junioru konkursā, kas notika 2009. gada decembrī Maskavā, bet tagad viņa kļūs par vienu no visu laiku jaunākajām māksliniecēm, kas piedalīsies arī pieaugušo konkursā.

 

Savu brīvo laiku Stacy mīl pavadīt pludmalē, skatoties zvaigznēs, bet viņas sapnis ir kļūt populārai visā pasaulē, un meitene lepojas ar to, ka, par spīti visām grūtībām, ir tiekusies pēc savu ambīciju piepildījuma, par jauno dziedātāju rakstīts Jaunā viļņa oficiālajā interneta vietnē.

Jaunajā vilnī meitene piedalīsies, jo gribot pierādīt, ka var pārvarēt visus pārbaudījumus, ko dzīve viņai pasniedz, dziedātāju citē konkursa mājaslapa. Viņa šī pasākuma norisei esot sekojusi līdzi jau kopš tā pirmsākumiem 2002. gadā.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: