Rīgā notiek bezmaksas salsas nodarbības
Publicēts 29. martā, 2010.
Šajā sestdienā notika bezmaksas salsas nodarbības, kurās varēja piedalīties ikviens. Tāda iespēja būs vēlreiz 10. aprīlī un aicināts tiek ikviens dejot gribētājs!

Pagājušajā sestdienā deju skolā Salsalovers notika bezmaksas salsas nodarbība. Visi, kas vēlējās sākt dienu ar Latīņamerikas ritmiem un pozitīvu noskaņu, varēja atnākt Bruņinieku ielā 49, kur notika nodarbības.

Tiem, kuri nepaspēja uz nodarbību, bet ļoti vēlas pamēģināt salsu, vēl viena šāda nodarbība notiks 10.aprīlī. Uz nodarbību var pierakstīties pa tālr. 29106390 vai rakstot uz anna@salsalovers.lv

Salsa jau vairākus gadus ir ļoti populāra Rīgā. Pateicoties ļoti draudzīgai atmosfērai pat ļoti aizslēgtie cilvēki te atbrīvojas un atrod draugus un domubiedrus. It īpaši tas ir aktuāli tagad, laikā kad katrs meklē iespēju kaut nedaudz atslēgties no savām problēmām un dižķibeles, bet pastāvīgi apmeklēt kultūras pasākumus ir padārgi. Bet salsu ir iespējams dejot gandrīz katru dienu kādā no Rīgas nakts klubiem vai bāriem, un nodarbības arī nav dārgas.

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: