Rīgā notiks vērienīgākā blondīņu parāde "Go Blonde"
Publicēts 2. martā, 2010.
Šī gada 29.maijā festivāla Go Blonde ietvaros Rīgā Doma laukumā notiks pasaulē vērienīgākā blondīņu parāde. Festivāls Go Blonde, kuru jau otro gadu organizē Latvijas Blondīņu asociācija, notiks 28.un 29.maijā.

Latvijas Blondīņu asociācijas prezidente Marika Ģederte stāsta: "Latvijas blondīnes ir unikāls zīmols. Ar pagājušā gada parādes, šī gada festivāla un nākamgad plānotā karnevāla palīdzību mēs varam sniegt būtisku pienesumu Latvijas tūrisma nozarei. Drīzumā Go Blonde būs tikpat nozīmīgs projekts kā Brazīlijas vai Itālijas karnevāls, uz kuru dodas tūkstošiem tūristu."

Festivāla Go Blonde ietvaros 28. un 29.maijā Rīgā tiks piedāvāti dažādi pasākumi: tematiskā ballīte "Džezā tikai meitenes", Merilinas Monro līdzinieču konkurss Motormuzejā, Blondīņu parāde un šovs Doma laukumā, Pink Lounge, Blondo Dīvu koncerts un gala pasākums Pink Party nakts klubā Godvil. Plašāka festivāla Go Blonde programma ir pieejama īpaši šim pasākumam izveidotā mājas lapā www.goblonde.lv.

Latvijas Blondīņu asociācijas galvenais mērķis ir labdarības veicināšana. Tādēļ īpaši Go Blonde festivālam tiks radīti unikāli krekliņi, un daļa no to pārdošanā iegūtajiem līdzekļiem tiks veltīta labdarības projektu atbalstam. Asociācija strādā pie publiskā rotaļu laukuma izveides bērniem ar kustību traucējumiem, organizē Princešu nometni māmiņām, kurām ir bērni ar īpašām vajadzībām, un Ziemassvētku labdarības pasākumu pašiem bērniem.

Pērn Rīgā notikusī blondīņu parāde guva plašu pasaules mediju uzmanību, palīdzot Latvijai nokļūt vadošajos ziņu kanālos ar pozitīvu vēstījumu - "Latvija ir atradusi veidu, kā cīnīties ar krīzi". Vācijas nacionālais televīzijas kanāls 1 uzņēma dokumentālo filmu par Latvijas Blondīņu asociāciju. Parāde tika atspoguļota populārajos dzīvesstila žurnālos Mairie Claire ASV un Grazia Anglijā. Plašāks publicitātes apkopojums ir pieejams: http://www.goblonde.lv/presslat.html.

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: