Rīgā notikusi filmas "Krēsla" pirmizrāde
Publicēts 9. jūlijā, 2010.
Ceturtdienas vakarā Parex Plaza kinoteātrī notika vampīru sāgas Krēsla trešās daļas Aptumsums pirmizrāde, kuru kopā ar aizrautīgākajiem filmas faniem apmeklēja arī vairākas sabiedrībā zināmas personas.

Pirms filmas sākuma kinoteātra telpās risinājās iesildīšanās ballīte, kuras laikā viesi varēja gan nopozēt pie stenda ar Krēslas varoņu attēliem, gan piedalīties dažādos ar filmu saistītos konkursos, kā arī nobaudīt īpašus, filmas tematikai veltītus kokteiļus.

Starp lūgtajiem visiem varēja manīt gan atraktīvo bītbokseru trijotni PeR, kuri gan pirms filmas, gan pēc tās aizrautīgi uzjautrinājās par vampīru tēmu, gan grupas MUSIQQ dalībnieku Maratu Ogļezņevu ar mīļoto meiteni Ievu, kā arī Zelta zivtiņas varoņi, kuri bija uzņēmušies viesu izklaidētāju pienākumus.

 

Vislielāko pārsteigumu filmas pirmizrādes apmeklētājiem sagādāja dziedātāja Ella jeb Elīna Fūrmane (attēlā), kuras ierašanās ballītē sanākušajos stiprā dzimuma pārstāvjos izraisīja vienbalsīgus sajūsmas saucienus.

Jaunā dziedātāja, kura gan vēl pavisam nesen ļoti satraucās, kad internetā tika izplatīts video, kurā viņa redzama, pārģērbjoties kāda lielveikala uzlaikošanas kabīnēKrēslas pirmizrādi apmeklēja visnotaļ pikantā un ļoti vasarīgā apģērbā, kas gan vairāk piemērots, lai gozētos pludmalē.

Atbilstoši šīs vasaras modes tendencēm Ella savā tērpā bija apvienojusi kovboju un hipiju stilu, bet vīriešu skatienus, protams, piesaistīja praktiski caurspīdīgais krekls un ekstra īsie šorti, kas atsedza dziedātājas nosauļotās kājas.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: