Rokeris Frīdis krāpj un piedod krāpšanu
Publicēts 12. novembrī, 2010.
Vecākā Latvijas baikeru kluba Vēja brāļu ordenis prezidents Aivars Freimanis jeb Frīdis uzskata, ka krāpšanu attiecībās ir jāuztver viegli, jo nereti tā neliecina par mīlestības trūkumu, bet vienkārši par vēlmi izmēģināt ko jaunu.

"Sākumā ir jādefinē, kādas ir attiecības - vai tās ir nopietnas, ģimenes kopdzīve vai brīva stila attiecības. Ja brīvās attiecības, tad tam nav nozīmes, jo šādā attiecību modelī viss ir atļauts un tātad nav iemesla to nedarīt," sarunā stāsta Frīdis.

 

Pats Frīdis krāpšanai pieiet viegli un bez kompleksiem - viņš uzskata, ka šādi sakari neliecina neko par attiecībām, jūtām vai krāpnieka domām par mīļoto cilvēku.

"Man ir bijuši gadījumi, kad man piedod un kad nepiedod - abās situācijās uztvēru to kā normālu parādību. Viss ir atkarīgs no otra cilvēka uzskatiem par attiecībām un principiem. Pats varu piedot - ar to man nav problēmu," atklāj Frīdis.

Baikeris uzskata, ka uz krāpšanu parasti mudina apstākļu sakritības, ilgas pēc pārmaiņām, jaunas seksuālas pieredzes, jaunām sajūtām, ja seksuālās attiecības ar pastāvīgo partneri ir kļuvušas par rutīnu un nekas netiek darīts, lai to dažādotu.

"Šādus sakarus pamudina alkohola lietojums, apkārtējā vide, seksuāla pievilkšanās, un tu vienkārši ļaujies, jo labi jūties, esi atslābinājies un nav iemesla neļauties," smejas Frīdis.

Frīdis uzskata, ka, ja vīrietim ir ļoti svarīgas pastāvīgās attiecības, ir jādomā ar galvu un nevajag ļauties seksuālam kārdinājumam. "Viss jau ir mūsu pašu rokās - gan tas, vai krāpjam, gan arī tas, vai piedodam," saka Frīdis, kurš pagājušajā gadā nosvinēja pusgadsimta jubileju.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: