"SC" aktīvists rāda nepieklājīgus žestus
Publicēts 5. oktobrī, 2010.
Zināmu popularitāti iemantojušais politiskais aktīvists Rinalds Buškovs (attēlā), kurš savulaik bija saistījies ar Tautas partiju un Latvijas Pirmo partiju/Latvijas ceļu, sācis sadarbību ar Saskaņas centru, kuras tēlu pamatīgi pabojājis vēlēšanu naktī.

TV3 raidījuma Nekā personīga veidotāji sestdienas vakarā, kad dažādās Rīgas vietās vēlēšanu rezultātus gaidīja pašmāju politiskās partijas, restorānā Balzāma bārs Doma laukumā, kur vakaru vadīja Saskaņas centra biedri un atbalstītāji, fiksējuši kādu neparastu jaunieti - Rinaldu Buškovu, kurš visai nepierastā veidā centies pievērst sev uzmanību.

 

Puisis, tuvojoties izklaides vietai un pamanot televīzijas kameras, operatora virzienā parādījis nepieklājīgu žestu - paceltu vidējo pirkstu, un pēc kāda laika jau citviet bārā šo žestu atkārtojis, atkal parūpējoties par to, lai tas tiktu nofilmēts.

Rinalds Buškovs savulaik bijis Tautas partijas biedrs un šī politiskā spēka jaunatnes organizācijas vadītājs. No Tautas partijas viņš kandidējis pat Rīgas domes vēlēšanās, bet neilgi pēc tām partiju pametis un pievienojies "mācītāju partijai".

No šīs partijas viņš pēc neilga laika izslēgts  par pašdarbību, jo, iespējams, partijas vadību bija nokaitinājusi Buškova vēlme sadarboties ar Krievijas jauniešiem, un pēdējā laikā politiskais aktīvists kļuvis par Saskaņas centra atbalstītāju. 

 


Komentāri (1)
discover: viņš tak rādīja cik intelekts viņam mazs:)
05/10/2010 19:24
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: