Seksīgajām dvīnēm ir pat vienāds svars
Publicēts 11. martā, 2011.
Pamazām arī Latvijā kļūst arvien siltāks un pavasarīgāks laiks, un cilvēki ne tikai izkūņojas no pamatīgās ziemas drēbju kārtas, bet vairāk aizdomājas par sava ķermeņa formām saistībā ar gaidāmo vasaru. To pamanījušas un pavasara drēbes sākušas valkāt arī dziedošās dvīnes - Ana un Katrīne Drozdovičas (abas attēlā).

"Es pati pirms dažām dienām atklāju pavasara sezonu - uzvilku plānāku jaku un konstatēju, cik labi tomēr ir atkal sajusties mazākai un tievākai nekā ziemā, kad esi ļoti silti saģērbies," sarunā prieku neslēpj Ana.

Jautāta, vai abas ar māsu vienlīdz nopietni uztver arī slaidās līnijas ieturēšanu, Ana saka: "Jā, mēs kopā dzīvojam, kopā ēdam un kopā ieturam slaido līniju. Mēs arī vienādi ēdam. Tas mums abām ir vienlīdz svarīgi".

Pati Ana gan norāda, ka ne viņu, ne arī viņas māsu domas par lieko svaru īpaši nenomācot, jo izteikts liekais svars nevienai no dvīnēm neesot bijis aktuāls. "Tomēr pirmā lieta, par ko domājam, lai īpaši nepieņemtos svarā ir tā, ka jāēd mazāk."

Uz jautājumu, vai Latvijā pazīstami cilvēki ballītēs pārlieku negrēko, mielojoties ar uzkodām saviesīgos pasākumos, Ana atbild: "Nē, nekādā gadījumā! Es domāju, ka Latvijā ir skaisti cilvēki - viņi nav pārāk tievi un nav arī ar izteiktu lieko svari. Latvijas cilvēki ir tādi, kādiem cilvēkiem, manuprāt, jābūt. Arī pasākumos to vienmēr pamanu".

Meiteni gan sarūgtinot tas, ka arī Latvijā ir aktuāla anoreksijas problēma. "Ja kāds man tuvs cilvēks neēstu un būtu uz slimības robežas, es noteikti viņu morāli atbalstītu, jo uzskatu, ka anoreksija ir briesmīga slimība, bet ne es, ne arī māsa neesam pašas to piedzīvojušas.

Mums ar māsu ir vienāds augums un arī vienāds svars. Nu, labi, protams, kāds kilograms ir vairāk vienai vai otrai mazāk, bet tas tiešām atkarīgs no tā, kura vairāk ēdusi. Bet principā - esam pilnīgi vienādas!" priecājas Ana.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: