Seksīgākās slavenības ar mazām krūtīm
Publicēts 20. septembrī, 2010.
Amerikāņu vīriešu dzīvesstila žurnāls Complex savu lasītāju vidū veicis aptauju, lai noskaidrotu seksīgākās pasaules šovbiznesa zvaigznes, kurām ir mazas krūtis. Aptaujā piedalījušies vairāk nekā 10 000 amerikāņu, kuri tad arī noteikuši seksīgāko sieviešu desmitnieku, bet žurnāla redakcija par izvēlētajām skaistulēm pievienojusi arī savus komentārus.

Angļu aktrise Keira NaitlijaKarību jūras pirātu sāgas zvaigzne, nereti pati ir veselīgi paironizējusi par savām mazajām krūtīm. Savulaik filmas Karalis Arturs, ar kuru Naitlija kļuva pazīstama plašākai publikai, reklāmas plakātā aktrises krūtis bija mākslīgi palielinātas, par ko viņa pati bija visai aizvainota.

 

Losandželosā dzimusī kanādiešu aktrise Greisa Pārka filmējas gandrīz tikai TV seriālos, bet arī tajos viņa izcēlusies ar izsmalcinātu gaumi un iekārojumu ķermeni. Neraugoties uz mazajām krūtīm, talantīgā aktrise jūtas visai pārliecinoši arī milzīgu krūšu īpašnieču kompānijā.

Uzlecošā TV zvaigzne Annalina Makkorda ir jauniešu seriāla Beverlihilsa rimeika galvenā varone un guļ ar Krēslas zvaigzni Kellanu Lucu. Lielākoties viņa spēlē ķildīgu meiteņu lomas, bet popularitāti iemantojusi, protams, ar talantu, nevis ar pliku dabisko skaistumu.

Amerikāņu aktrise, modele un TV zvaigzne Olīvija Manna, neraugoties uz savām mazajām krūtīm, kļuvusi par Playboy īpašnieka Hjū Hefnera mūzu. Un attiecīgi arī bez krūšturiem fotografējusies šim vīriešu iecienītajām žurnālam.

Indiešu aktrise Freida Pinto tikai pēc vienas lomas sensacionālajā filmā Graustu miljonārskļuvusi par vienu no pieprasītākajām aktrisēm Holivudā un attiecīgi pasludināta par vienu no seksuālākajām planētas sievietēm. Pagaidām viņai ir pirmais krūšu izmērs un miljoniem pielūdzēju visā pasaulē.

Seriāla Veronika Marsa galvenā zvaigzne Kristena Bella nespēj atkauties no pielūdzējiem, bet seksapīlā blondīne spītīgi turpina ignorēt plastisko ķirurgu ieteikumus palielināt krūtis. Viņa vēlas, lai viss paliek, kā dieviņš devis.

Slavenā Holivudas aktrise Natālija Portmena arī kinoekrānā ne reizi vien demonstrējusi savas mazās krūtis, un par šo uzdrīkstēšanos izpelnījusies viennozīmīgu atbalstu. Tiem, kurus nemulsina Natālijas krūšu izmērs, viņas ķermenis šķiet īsts sievišķības iemiesojums.

Populārā amerikāņu dziedātāja Ališa Kīza nevar lepoties ar lielām krūtīm, tomēr viņai ir daudz citu labu īpašību - piemēram, dibens, ko viņa labprāt neuzkrītoši pademonstrē koncertu apmeklētājiem. Tieši šis dibens nereti arī ticis iekļauts seksīgāko Holivudas dibenu topos.

Amerikāņu pornofilmu zvaigzne Saša Greja nolēma savu karjeru veidot pretēji daudzu kolēģu paraugam, kuri dzīvo pēc principa "jo vairāk silikona, jo labāk". Viņa saglabāja savas dabiskās ķermeņa formas un tieši ar to arī izpelnījās uzmanību vienveidīgajā silikona skaistuļu klāstā.

Zināmās aprindās populārā amerikāņu dziedātāja ar ārkārtīgi oriģinālo skatuves vārdu Kesija (patiesībā Kasandra Ventura), neklausot labvēļu padomiem, atteikusies no plastiskajām operācijām un to vietā vienkārši nabā iespraudusi pīrsingu. Līdz ar to par mazajām krūtīm viņai ir nospļauties.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: