Seksīgās dvīnes iesaistās modes biznesā
Publicēts 9. decembrī, 2010.
Dziedošās dvīņumāsas Ana un Katrīne Drozdovičas (attēlā), tāpat kā ikviena jaunas meitene, interesējas par jaunākajām modes tendencēm, tomēr akli tām neseko. Savu redzējumu modes jautājumos dvīņumāsas prezentēs nākamā gada sākumā savā pirmajā tērpu kolekcijā.

"Akli nesekojam līdzi modes tendencēm, bet, iegādājoties kādu žurnālu un to pāršķirstot, pamanām jaunākās aktualitātes. Apģērbu, ko ikdienā velkam, izvēlamies, vadoties pēc savas gaumes. Kombinējam kopā lietas, kuras, pēc mūsu viedokļa, mums piestāv. Vai kombinācijas ir veiksmīgas, ir atkarīgs no mūsu abu gaumes izjūtas," sarunā stāsta Ana Drozdoviča.

 

Māsas priecājas, ka šajā ziemā vēl vairāk kā citus gadus modē ir adījumi, jo tajos vienmēr ir silti, tie ir pūkaini un patīkami.

"Atšķirībā no citām ziemām šogad adījumi ir lielāka aktualitāte. Var iegādāties ne tikai adītus cimdus, šalles un džemperus, bet arī kleitas, bikses un jaciņas. Pagājušās bargās ziemas iespaidā esam iegādājušās arī adītus legingus, lai vienmēr būtu silti. Adījumi ir lieta, kas vienlaicīgi spēj būt gan praktiska, gan eleganta," uzskata Ana.

Dziedātājām patīk, ka galvenokārt ir pieejami adījumi, kas adīti ar lielajām adatām, - tas rada interesantus musturus un lielāku vieglumu, nekā adījumi, kas tapuši uz mazākām adatām. "Pašas arī protam adīt. Diemžēl aizņemtības dēļ šo procesu nesanāk bieži realizēt. Tomēr esam nopirkušas dziju un šajā ziemā uzadīsim sev kaut ko foršu," apsola Ana.

Dvīnes ikdienā izvēlas piezemētu krāsu apģērbu un priecājas, ka šīs ziemas aktuālie bēšīgie, pelēkie toņi sakrīt ar meiteņu garderobes krāsām. "Uz skatuves esam spilgtas, ugunīgas, tāpēc ikdienā vēlamies atpūsties un izvēlamies piezemētus toņus. Prieks, ka šogad mūsu mīļākie toņi sakrīt ar modes tendencēm," stāsta Ana.

Jaunā gada sākumā sadarbībā ar veikalu Mandolini dziedošās dvīnes prezentēs pašas savu tērpu kolekciju. "Kolekcija ir mans sens sapnis, un esmu laimīga, ka tas beidzot piepildīsies. Manis zīmētajiem tērpiem nav konkrēts stils - nevēlos tos ievietot kādā rāmī. Tērpos apvienoju sievišķīgi seksīgo ar eleganto un piemēroju tērpus ikdienas valkāšanai," par kolekcijas pamatideju stāsta Katrīne.

Ideja radīt savu kolekciju radās, pateicoties draugiem, kuri ieraudzījuši kādai no māsām mugurā pašu modelētu tērpu un jautājuši, vai nevar dabūt tādu pašu.

"Kad mums bija seši gadi, sāku jau zīmēt skices, ar Anu rūpīgi pārdomājām katru sīkumu - tā, lai tie būtu īpaši. Mēs vienmēr esam teikušas: mūsu sapņi ir mūsu mērķi, un tos arī piepildām," dzīves uzskatos dalās Katrīne.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: