Seržants uz laiku pametīs "Degpunktu"
Publicēts 15. jūlijā, 2010.
Zaļo un zemnieku savienības deputātu kandidātu sarakstā iekļautais žurnālists Kārlis Seržants (attēlā) no 2. augusta vairs nevadīs LNT raidījumu Degpunktā, bet viņš pieļauj, ka pēc vēlēšanām ēterā varētu atgriezties.

Lēmumu pamest populārā raidījuma vadīšanu Seržants pieņēmis, jo šogad pieņemtās izmaiņas likumdošanā nosaka, ka raidorganizācijām divus mēnešus pirms vēlēšanu dienas ir aizliegts pārraidīt deputātu kandidātu vadītus raidījumus vai viņu gatavotus komentārus, intervijas un reportāžas, ziņo portāls diena.lv.

Seržants atzinis, ka viņš likuma prasības ievērošot un divus mēnešus pirms vēlēšanām pārtrauks raidījuma vadīšanu, tomēr norādījis, ka likumu viņš vērtē kā paradoksālu, jo kā deputāts viņš raidījumu vadīt nevarot, bet, ja gadījumā viņš tiktu ievēlēts Saeimā, atgriezties televīzijā viņu nekas nekavētu.

 

Skatītājiem gan pamata satraukumam neesot, jo pēc vēlēšanām Seržants, "ja vien spēks un veselība atļaus", Degpunktā atgriezīsies, ko apstiprināja arī LNT galvenais producents Niks Volmārs.

Volmārs arī pastāstīja, ka Seržanta prombūtnes laikā raidījumu vadīs viņa kolēģe Inese Supe, kurai pietiekamu atbalstu sniegs visa Degpunktā žurnālistu komanda, tā kā skatītājus Seržanta piespiedu prombūtne īpaši neietekmēšot.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: