Sieviete saņem telefona rēķinu par 12 kvadriljoniem
Publicēts 29. janvārī, 2014.
Pamatīgu šoku piedzīvojusi kāda francūziete, kura no sava mobilo sakaru operatora pēc lēmuma atteikties no turpmākiem pakalpojumiem saņēmusi rēķinu par 11 721 000 000 000 000 eiro.

«Es gandrīz piedzīvoju sirdstrieku. Tur bija tik daudz nuļļu, ka man nebija skaidrs, cik daudz tas ir,» franču laikrakstam sacījusi Solenna Sanhosē.

Kā vēsta The Inquirer, bērnu pieskatītāja Sanhosē palikusi bez algota darba, tādēļ nolēmusi atteikties no mobilajiem sakariem. Mobilo sakaru operatoram Bouygues Telecom iebildumi nav bijuši, vien prasība samaksāt kompensāciju par priekšlaicīgu atteikšanos no pakalpojumu saņemšanas.

Kad pienācis rēķins, kam apakšā bijis rakstīts, ka summa tiks atskaitīta no bankas konta, Sanhosē esot zvanījusi operatora palīdzības dienestam, lai censtos kādu pārliecināt par iespējamu kļūdu, taču nesaņēma neko labāku par ierosinājumu visu summu (11,721 kvadriljonu eiro) nomaksāt pakāpeniski, ilgākā laika posmā.

Kādu laiku vēlāk gan kāds Bouygues Telecom darbinieks tomēr sapratis, ka viens cilvēks nu nekādi nevar telefonā nopļāpāt summu, kas piecus tūkstošus reižu pārsniedz Francijas iekšzemes kopproduktu.

Beigās gan noskaidrojies, ka rēķinā ir ieviesusies pamatīga kļūda un sievietei jāmaksā vien 117,21 eiro. Operators gan arī šo summu atlaidis un līgumattiecības pārtrauktas.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: