Šķēle sola "piebremzēt" ar izklaidēm
Publicēts 13. jūlijā, 2010.
Pašmāju basketbolists Armands Šķēle (attēlā) aizvadītās nedēļas nogalē piedalījās kluba Mad House divu gadu jubilejas svinībās, un, lai gan iepriekš basketbolists vienmēr izcēlies ar skandalozām aktivitātēm, šoreiz sportists saglabāja mieru pat tad, kad klātesošās daiļavas kārās kaklā augumā raženajam puisim.

Kluba Mad House divu gadu jubilejas svinībās Armands Šķēle ieradās neilgi pirms pusnakts - basketbolists knapi bija paguvis sasveicināties ar kluba īpašniekiem, kad pāris sekunžu laikā viņam kaklā sāka kārties klātesošās meitenes, kuras aplipa ap basketbolistu kā ap medus podu. Lai gan Armands nekādu interesi par meitenēm neizrādīja, daiļavas tas neatturēja, un viņas steidza sabučot sportistu un sajūsminājās par viņa labo formu.

Mad House ballītē skandalozais basketbolists nevēlējās nokļūt fotogrāfu uzmanības centrā, tāpēc izvairījās no fotografēšanās. Kamēr Armands tielējās ar fotogrāfiem, ka nebildēsies uz sarkanā paklāja, slavenais Latvijas paparaci Kaspars Ūdris, lietojot pa kādam šerpākam vārdam, tomēr pierunāja Armandu pozēt preses fotogrāfiem.

 

Pēc tam Armands kļuva pielaidīgāks un ne tikai pozēja fotokamerām, bet arī pastāstīja par pēdējā laika notikumiem. "Es labi jūtos, operācija jau ir bijusi pirms diviem mēnešiem, tā kā atkal varu sākt trenēties. Lai gan jau mazliet biju uzsācis trenēties, ķirurgs man teica, lai nepārforsēju," skaidro Šķēle, kurš pēc operācijas izgājis gan rehabilitāciju, gan lietojis uzturā vitamīnus, tāpēc viņš neslēpj, ka šovasar izvēlas mierīgāku dzīvesveidu un alkoholisko dzērienu vietā izvēlas ūdeni, kā arī nesmēķē.

Vaicāts, vai arī nākamajā sezonā viņš pievienosies basketbola klubam Ventspils, Armands noraida šādu iespēju. "Ir daži varianti gan Latvijā, gan ārpus tās, bet vēl precīzi nevaru pateikt, jo līgums ar konkrētu klubu nav noslēgts. Pašlaik esmu brīvs un pēc dažām dienām sākšu trenēties. Ir iespēja, ka līgumu noslēdzu ar kādu ārzemju klubu, jo ir piedāvājumi. Nākamnedēļ jau redzēs, vai palikšu Latvijā, vai arī noslēgšu līgumu ar kādu ārzemju klubu," viņš stāsta.

Basketbolists atklāj, ka veselības problēmas ir izdevies sakārtot. "Fiziski un visādā citā ziņā tagad jūtos ļoti labi. Aizvadītais gads bija ļoti smags daudzās jomās, bet tagad viss ir super, un es ļoti labi jūtos. Tā bija jābūt. Varbūt vajadzēja piebremzēt pēc pirmā meningīta, bet izdarīju to tagad. Var teikt, ka aizvadītais gads ir bijusi kā bedre, bet tagad viss nāk atpakaļ, un pats galvenais, ka veselība ir atpakaļ," sportists neslēpj pārdzīvotās likstas.

Uz jautājumu, kā Armands, kurš uz diviem gadiem diskvalificēts no Latvijas vīriešu basketbola izlases, vērtē jaunos izlases spēlētājus, viņš atklāj, ka, tā kā laiks iet, mainās arī spēlētāji. "Ceru, ka viņiem viss būs labi. Viņi ir jauni un talantīgi puiši, grūti prognozēt, kā viņiem veiksies.

Grūti būs, to es zinu, bet arī tai izlasei, kas bija pirms tam, nekad nav bijis viegli, jo tiem, kuri ir diskvalificēti vai nespēlē, nekad nav bijis viegli. Tie, kuri šogad nespēlē izlasē, nekur jau nav pazuduši," skaidro Šķēle, kurš vēl nav atmetis cerību reiz atgriezties Latvijas valstsvienības sastāvā.

"Tā kā man ir 27 gadi, tad laiks vēl ir. Gan jau kaut kad vēl uzspēlēšu," pārliecības pilns ir basketbolists.



Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: