Slavenības, kas mīlējušas miesassargu
Publicēts 9. februārī, 2011.
Jaunā kinozvaigzne Šarlote (Keira Naitlija) ir spiesta savā savrupmājā slēpties no reportieru un fotogrāfu pūļa. Nejauši viņa iepazīstas ar no cietuma nupat iznākušo Miču (Kolins Farels). Abu starpā uzliesmo jūtas, un viņš kļūst par sievietes miesassargu, aizstāvot Šarloti no agresīviem paparaci, vajātājiem un citiem neliešiem.

Tas ir nupat iznākušās režisora Viljama Monahana filmas London Boulevard sižets, tomēr līdzīgi stāsti notiek arī dzīvē. Šajā sakarā apkopoti pieci reāli stāsti par slavenu sieviešu attiecībām ar saviem miesassargiem.

Princese Diāna un Barijs Mannakijs

Par šo notikumu pasaule uzzināja vien tad, kad Londonas Augstākajā tiesā sākās noklausīšanās sakarā ar Velsas princeses Diānas traģiskās bojāejas lietu. Pēc Diānas nāves izmeklēšanas rīcībā nonāca viņas slepenā dienasgrāmata, kurā bija sekojošs ieraksts: "Viss nāca gaismā, un viņu padzina. Bet pēc tam viņu nogalināja. Es domāju, ka viņu vienkārši novāca. Bet mēs to nekad neuzzināsim."

Kad Barijs 1985. gadā kļuva par Diānas miesassargu, viņš jau 20 gadus bija precējies. Oficiāli viņa nāve tika traktēta kā negadījums - Barijs sēdēja motocikla aizmugurē, kad kolēģis ietriecās pretimbraucošajā automašīnā. Princese Diāna autoavārijā gāja bojā tieši desmit gadus vēlāk.

Madonna un Džeimss Olbraits

Madonnai ir bijuši divi vīri un neskaitāmi mīļākie, tostarp arī viņas pašas miesassargs Džeimss Olbraits, ar kuru viņai romāns sākās 1992. gadā. Viņu attiecības ilga divus gadus, un kādu laiku pēc šķiršanās šķita, ka Olbraits kā mīļākais bijis džentlmenis. Tomēr salīdzinoši nesen viņš izlēma uz attiecību rēķina nedaudz nopelnīt, tāpēc vairākās izsolēs pārdeva gan Madonnas intīmās lietas, gan mīlestības vēstules, gan mājas video.

Šarona Stouna un Džoels Svaigarts

Starp savām otrajām un trešajām laulībām Šarona Stouna (attēlā) formāli bija brīva sieviete 11 gadus, tomēr tas bija laiks, kad aktrises seksapīls izpaudās viskrāšņāk. 1993. gadā viņa saderinājās ar producentu Bilu Makdonaldu, bet, kā atklājās vēlāk, krāpa arī viņu. Dažus gadus viņas mīļākais bija pašas miesassargs Džoels Svaigarts, tomēr viņiem nācās pārtraukt tikties, kad filmas The Quick and the Dead uzņemšanas laikā paparaci uzzināja par viņu attiecībām.

Šarona Stouna gan šo romānu noliedza, bet rezultātā precētais miesassargs no filmēšanas laukuma tika padzīts un Holivudā vairs nekad nav redzēts. Savukārt aktrises saderināšanās tika atsaukta.

Anastasija un Veins Ņūtons

Amerikāņu dziedātāja Anastasija ne tik vien neslēpa savas attiecības ar miesassargu Veinu Ņūtonu, bet pat apprecējās ar viņu. Īsi pirms kāzām Ņūtons, aizsargājot popzvaigzni, bija riskējis ar savu dzīvību, un prese viņu attiecības salīdzināja ar filmas Miesassargs sižetu, kurā romantiskas attiecības bija starp Kevinu Kostneru un Vitniju Hjūstoni. Tiesa, pēc trīs gads ilgām laulībām pāris tomēr izšķīrās.

Princese Stefānija un Daniels Dikruē

Tāpat ar savu miesassargu apprecējās arī Monako princese Stefānija - Monako prinča Renjē III un aktrises Greisas Kellijas jaunākā meita. Viņi salaulājās 1995. gadā, un tobrīd pāra attiecībās jau bija dzimuši divi bērni. Tiesa, laulības nekad nav bijušas Stefānijas stiprā puse, un tās ilga tikai vienu gadu. Pēc tam no nezināma tēva princesei piedzima vēl viens dēls, bet arī nākamās laulības nebija daudz ilgākas par vienu gadu.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: