Šlesers sola skolās ieviest Bībeles mācību
Publicēts 13. augustā, 2010.
Brīdi pēc tam, kad apvienības Par labu Latviju vadītājs Guntis Ulmanis nosauca viņu kā premjera amata kandidātu, tautā iemīļotais politiķis Ainars Šlesers (attēlā) apvienības biedru kopsapulcē sāka garu un emocionālu runu.

Brīdi pēc tam, kad apvienības Par labu Latviju vadītājs Guntis Ulmanis nosauca viņu kā premjera amata kandidātu, tautā iemīļotais politiķis Ainars Šlesers (attēlā) apvienības biedru kopsapulcē sāka garu un emocionālu runu.


Tajā Rīgas vicemērs nodevās konkurentu vērtēšanai un nākotnes vīzijām, un cita starpā Šlesers solīja skolās ieviest obligātu Bībeles mācību skolās.

Šlesers paziņoja, ka tradicionālajām reliģiskajām konfesijām apmaiņā pret baznīcas atbalstu PLL ir apsolījusi gādāt, lai ar nākamā gada 1. septembri visās Latvijas skolās kā obligāts mācību priekšmets tiek ieviesta Bībeles mācība.

Saslavējuši viens otru, PLL kopsapulces dalībnieki saņēma pa vienai gladiolai un devās tās nolikt pie Brīvības pieminekļa.

Ceturtdien arī tapis zināms, ka šī gada septembrī Lato Lapsa plāno izdot trešo un noslēdzošo biogrāfisko grāmatu sērijā par Latvijas oligarhiem, kuras varonis būs viens no nosauktajiem premjera kandidātiem Šlesers.

Grāmatas autori sola, ka jaunajā darbā lasītāji atradīs informāciju ne tikai par miljonāra un politiķi pirmajiem biznesa soļiem Latvijā un Norvēģijā, bet arī par viņa ienākšanu lielajā uzņēmējdarbībā, politiķa karjeru un garīgajiem meklējumiem.

"Šo grāmatu rakstot, ātri vien izrādījās, ka šis cilvēks ir daudz sarežģītāks nekā tas enerģiskais un viegli aprobežotais "koka klucis Konstantīns", kāds viņš bieži vien izskatās un par kādu daudzi viņu arī uzskata," grāmatas, kuras nosaukums pagaidām tiek turēts noslēpumā, ievadā rakstījuši tās autori. 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: