Sobčaka atzinusies kokaīna lietošanā
Publicēts 31. janvārī, 2011.
Viena no populārākajām Krievijas šovbiznes darbonēm Ksenija Sobčaka (attēlā), kura vairākkārt viesojusies arī Latvijā, kādā intervijā atzinusies ne tikai savas sejas mākslīgā uzlabošanā, bet arī kokaīna lietošanā, ziņo Krievijas mediji.

"Jā, es esmu lietojusi botoksa injekcijas, un neredzu problēmu tajā, lai par to runātu. Tāpat kā es neslēpju to, ka esmu pamēģinājusi kokaīnu. Es neesmu bijusi no tā atkarīga, bet pamēģinājusi esmu. Es nesaprotu tās mūsu zvaigznes, kuras saka, ka nezina, kas tas tāds ir," intervijā žurnālam OK! atklāta bijusi Sobčaka.

Populārā Krievijas televīzijas šovu vadītāja un "sabiedrības dāma" Sobčaka ne reizi vien sabiedrības uzmanību izpelnījusies ar savu skandalozo uzvedību un atklātību, bet vēl aizvadītā gada rudenī Krievijas mediju rīcībā nonāca kāds video, kurā bija redzams kā krievu iecienītā mūziķe Zemfira, izklaidējoties vienā kompānijā ar Sobčaku, it kā niekojas ar kokaīnu.

Toreiz gan pati dziedātāja pauda publisku sašutumu par mediju nekaunību, apgalvojot, ka viņa varētu būt lietojusi narkotikas, un solīja uzsākt tiesas prāvu pret video izplatītājiem, tomēr drīz vien jezga ap šo notikumu norima.

Tiesa gan, Ksjuša nav pirmā no pēdējās desmitgades populārākajiem Krievijas šovbiznesa pārstāvjiem, kura publiski atzinusies narkotiku lietošanā - piemēram, dziedātājs Dima Bilans pirms aptuveni diviem gadiem MTV balvu pasniegšanas laikā atklājis, ka savulaik ir aizrāvies ar narkotikām. Starp citu, toreiz uz šādu paziņojumu mūziķi izprovocēja tieši Sobčaka, kura vadīja pasākumu.


Komentāri (1)
Andrey: То, что она наркоманка со стажем - это давно всем известно !
31/01/2011 15:08
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: