Sobčaka: Mani apskauž manu miljonu dēļ
Publicēts 11. februārī, 2011.
Žurnāla Русский пионер rīkoto debašu laikā Krievijas televīzijas dīva un sabiedrības dāma Ksenija Sobčaka (attēlā) lepni paziņojusi, ka lielākā daļa cilvēku viņu apskauž, un kā galveno iemeslu šādai sabiedrības reakcijai pret sevi minējusi materiālo labklājību.

Sobčaka paziņojusi, ka viņa ar apkārtējo cilvēku skaudību un nenovīdību saskaras gandrīz katru dienu, bet ir jau samierinājusies ar savu likteni un to, ka rada cilvēkos šo sajūtu, kas tiek uzskatīta par vienu no nāves grēkiem.

"Cilvēki kaut kādu iemeslu dēļ nespēj pieņemt dabiskos ierobežojumus un nespēj noticēt tam, ka kāds piedzimst vai arī dzīves laikā kļūst gudrāks, izglītotāks, skaistāks un veiksmīgāks par viņiem. Tāpēc cilvēki meklē iemeslus, kāpēc viņiem tas nav izdevies, bet viņi tos atrod citos, bet nekad ne paši sevī," par cilvēku skaudību pārdomās dalījusies Ksenija.

"Ksenija Sobčaka, lai arī cik iedomīgi tas neskanētu, ir kļuvusi par skaudības simbolu. Ksenija Sobčaka ir skaudības kvintesence. Jūs nespējat piedot to, ka dziļi sirdī zināt, ka es neesmu ne muļķe, ne krople, ne dīvainīte. Es lieliski tieku galā ar vīriešiem, man ir interesanta dzīve, veiksmīga karjera, laba gaume, es spēju aizstāvēt savu viedokli un spēju daudz un kvalitatīvi strādāt," sevi pieticīgi raksturojusi Krievijas aktīvākā šovbiznesa darbone.

"Mana eksistence pati par sevi izsauc refleksīvu un nekontrolējamu skaudību," pārliecināta ir Sobčaka, kura pret sevi vērsto skaudību skaidro nevis ar savu ārieni un intelektu, bet gan ar materiālo labklājību.

"Šajā gadā es nopelnīju divarpus miljonus dolāru, nopirku piepilsētas māju, kur veidošu 80 metrus garu drēbju skapi, un piedalījos piecos televīzijas projektos. Mana vidukļa apkārtmērs ir 58 centimetri. Es uzrakstīju grāmatu, kas kļuva par dižpārdokli, un filmējos kino. Jā, un vēl man ir 30 karātu smaragds, un es došos ar savu mīļoto atpūsties uz 20 dienām. Bet jūs? Jūs mani apskaužat," lielījusies Sobčaka.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: