Sončikas brālis precēs arhibīskapa meitu
Publicēts 9. decembrī, 2010.
Arhibīskapa Jāņa Vanaga meita Elizabete (attēlā) nesen sākusi strādāt jaunā darbā un šobrīd gatavojas iegādāties dzīvokli kopā ar savu draugu, savulaik populārās "ballīšu karalienes" Anetes Sončikas brāli Jāni Sončiku. Turklāt pāris arī nopietni gatavojas kāzām.

Elizabete, kura savulaik kopā ar draudzeni Aneti bija biežas dažādu Vecrīgas ballīšu apmeklētājas, jau divus mēnešus strādā starptautiskā uzņēmumā Crazy Cow lab, kur pilda pārdošanas daļas vadītājas pienākumus, un neslēpj, ka viņai ļoti būtisks ir mīļotā puiša atbalsts, ziņo žurnāls Kas Jauns.

 

Jaunais pāris, kuri attiecības uzsāka pirms vairāk nekā diviem gadiem, kopīgi nodevušies arī labdarībai - pirms pieciem gadiem Sončiks kopā ar draugiem un domubiedriem nodibināja labdarības organizāciju Gaišie spārni, un tajā aktīvi iesaistījusies arī puiša mīļotā meitene.

Tāpat jaunais pāris beidzot nobriedis kopīga mitekļa iegādei - līdz šim viņi mitinājušies īrētā dzīvoklī Rīgā un Elizabetes vecāku mājās Mārupē, bet vasarās ciemojušies pie Jāņa tēva, bijušā Valsts ieņēmuma dienesta ģenerāldirektora Andreja Sončika.

"Tagad esam nobrieduši kaut kam savam. Tāpēc pašlaik meklējam dzīvokli, ko varētu iegādāties, lai tur abi stabili dzīvotu kopā," atklājis Jānis Sončiks, kā arī pastāstījis, ka viņš jūtas nobriedis ģimenes dzīvei un abi ar draudzeni jau runājuši par kāzām.

"Vēl priekšā tāds svarīgs solis kā bildinājums. Vēlos, lai tas būtu ļoti īpašs mirklis," atzinis 27 gadus vecais puisis.

Pāris jau nolēmis, ka laulības tiks slēgtas Rīgas Vecajā Svētās Ģertrūdes baznīcā, jo tieši šai draudzei abi jaunieši piederot. Aizvadītajā gadā Sončiks nokristīts un izgājis iesvētības mācības, kas nozīmē, ka jauniešu laulībai vairs nav šķēršļu.

"Pēc tam jau varēs domāt arī par bērniem. Būtu jauki, ja mēs būtu jauni vecāki," nākotnes plānos dalījies arhibīskapa meitas mīļotais, kurš uz baznīcu sācis iet savas izredzētās ietekmē.

"Arī agrāk ticēju Dievam, taču uz baznīcu negāju. Kopš esmu kopā ar Elizabeti, viss ir mainījies. Ejam uz laulāto kursiem, tāpat aktīvi darbojamies Ģertrūdes draudzes jauniešu grupiņās," stāstījis Sončiks, kurš kopā ar draudzeni vasarā divas nedēļas pat nodzīvojis kādā klosterī Francijā.

"Pirms iepazināmies abiem galvā bija jaunības dullums. Ballītes, draugi un atkal ballītes. Taču nu, kopš esam kopā, protams, ir citas prioritātes. Abi esam ģimeniski noskaņoti un vairāk laika pavadām divatā. Tagad laiks ģimenei," spriedis Jānis Sončiks, kurš draudzenei ir pateicīgs par viņa pievēršanu baznīcai.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: