Tailers lieto vairāk meikapa nekā meita
Publicēts 23. martā, 2011.
Pirmdien Holivudā notikusi režisora Džeimsa Ganna komēdijas Super pirmizrāde, un uz to kopā ar tēvu – rokgrupas Aerosmith vokālistu Stīvenu Taileru – ieradās arī viņa meita Līva Tailere, kurai filmā ir viena no galvenajām lomām.

Lai gan Stīvens ar meitu publiskos pasākumos kopā ierodas ne tik reti, šoreiz preses fotogrāfu un žurnālistu uzmanību piesaistījis fakts, ka 62 gadus vecais mūziķis uz sejas sasmērējis krietni vien vairāk kosmētikas nekā viņa 33 gadus vecā meita, ko prese dēvē par dabīgu skaistuli.

Arī amerikāņu blogeri jau izsmējuši Tailera tieksmi izskatīties tikpat jaunam, cik ir viņa meita, un pārmērīgi sievišķīgo tieksmi par varītēm būt ļoti daiļam, ko viņš spēj panākt vienīgi ar biezu kosmētikas kārtu.

Tailers, kurš nesen paziņoja par Aerosmith pamešanu, atkal ir kopā ar grupu un ieraksta jaunu muzikālo materiālu, darbojas kā tiesnesis TV šovā American Idol, kā arī raksta autobiogrāfiju Does the Noise in My Head Bother You?

Savukārt Līva Tailere uz kinoekrāniem atgriežas pēc trīs gadu ilgas pauzes, un viņas jaunākais veikums ir mazbudžeta komēdija Super, kas ir parodija par amerikāņu iemīļoto supervaroņu tēmu. Bez Taileres šajā filmā piedalās aktieri Reins Vilsons, Elena Peidža, Kevins Bēkons un citi.

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: