Teterovskis nopircis "Ford" velosipēdu
Publicēts 30. jūnijā, 2010.
Diriģents Ints Teterovskis (attēlā) pirms Līgo svētku brīvdienām papildinājis savu braucamrīku parku ar jaunu automašīnu ražotnes Ford pludmales velosipēdu ar ādas sēdekli.

Teterovskis jau ilgus gadus ir kaislīgs riteņbraucējs un brīvajos brīžos, kad viņam nav jādodas ar savu kori Balsis koncertturnejā ārpus Latvijas robežām, piedalās riteņbraukšanas sacensībās.

Sarunā diriģents stāsta, ka šovasar lielākoties pa Rīgas ielām pārvietojas ar jauno velosipēdu. "Kad vien ir laiks un iespēja, nodarbojos ar sportiskām aktivitātēm. Man jau ilgus gadus ir sporta ritenis, ar kuru piedalos sacensībās, kā arī mēroju garākas distances, taču pa pilsētu nepatīk, ka sasvīdis pārvietojos.

 

Jau sen bija doma par jaunu riteni, ar ko braukt pa pilsētu. Var teikt, ka pie jaunā riteņa tiku maiņas ceļā – pārdevu veco velosipēdu un, vedot savu autiņu uz apkopi Ford centrā, pamanīju skaistu pelēkas krāsas velosipēdu, kuru iegādājos salīdzinoši lēti, jo pirkumam saņēmu 60% atlaidi. Ritenis ir ļoti ērts ar ādas sēdeklīti," par jauno pirkumu priecājas Teterovskis.

Lai jauno riteni pasargātu no garnadžiem, diriģents to neatstāj uz ielas, jo neuzticas drošības sistēmām, kuras zagļi var atmūķēt pāris sekundēs.

Mūziķis atklāj, ka šovar viņam tāpat kā iepriekšējos gados atvaļinājums izpaliks, jo ar jauniešu kori Balsis diriģents dodas koncertēt uz Ķīnu, šomēnes viņš paguvis uzdziedāt solo Ņujorkas latviešu kapu svētkos, bet jūlijā un augustā jāgatavojas starptautiskam festivālam Francijā. Teterovskis uzsver, ka viņa vadītais jauniešu koris Balsis ir pirmais koris, kas šajā festivālā iekļuvis no Baltijas ziemeļvalstīm.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: