Ukrainā turpinās kailo krūšu protesti
Publicēts 11. augustā, 2010.
Plašu popularitāti ieguvušās Ukrainas sieviešu tiesību aizstāves no organizācijas FEMEN sarīkojušas kārtējo protesta akciju, kurā ķērušās pie pārbaudītas un iedarbīgas metodes - viņas atkal atkailinājušas savas krūtis.

Kā vēsta Ukrainas medeiji, šoreiz FEMEN meitenes bija pulcējušās pie Ukrainas Drošības dienesta ēkas, kur viena no aktīvistēm ar āmuru rokās demonstrēja kailas krūtis, tādejādi protestējot pret to, kā valsts kārtībsargājošās organizācijas izrīkojušās, pētot un mēģinot aizliegt organizācijas aktivitātes.

 

FEMEN preses dienesta pārstāves atklājušas, ka 23. jūnijā pie organizācijas līderes dzīvoklī ieradušies drošības dienesta vīri un ar varu izveduši viņu uz ielas. Pēc tam sieviete iesēdināta automašīnā, kur viņa noturēta divas stundas - šajā laikā drošībnieki mēģinājuši viņu pierunāt atcelt vadītās organizācijas aktivitātes, draudot izrēķināties ar citām FEMEN loceklēm.

Kad FEMEN biedres pieprasījušas paskaidrojumus no drošības dienesta, viņas saņēmušas atbildi, ka pārbaudēs nekādi pārkāpumi drošībnieku darbā nav atklājušies un ka tā bijusi ikdienišķa pārbaude, kuru šīs institūcijas darbiniekiem ir tiesības veikt pēc saviem ieskatiem. 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: