Ukrainā var uz laiku nopirkt pudelesbrāli
Publicēts 14. decembrī, 2010.
Dņepropetrovskas apgabala iedzīvotājiem Ukrainā tiek piedāvāts uz mājām pasūtīt "pudelesbrāli", ar kuru kopā pavadīt vientuļus vakarus, ziņo aģentūra Новый мост.

Šī pakalpojuma cena ir no 100 līdz 150 Ukrainas grivnām (apmēram 7 līdz 10 lati) par vakaru, taču cenu būtiski var ietekmēt arī specifiskas klienta vēlmes - piemēram, vilinošā pakalpojuma pircēji var pasaukt ciemos pudelesbrāli, kurš nav apveltīts ar īpašiem talantiem, bet var izvēlēties arī tādu cilvēku, kurš specializējas anekdošu stāstīšanā vai spēlē ģitāru.

 

Visi izdevumi, kas saistīti ar alkohola un uzkodu iegādi, jāapmaksā pudelesbrāļa pasūtītājam.

Aģentūrā, kas nodarbojas ar pudeles brāļu piedāvāšanu, norāda, ka pēc šī pakalpojuma ir liels pieprasījums. Turklāt aģentūras darbinieki arī brīdina potenciālos klientus par to, ka kompanjonu iedzeršanai labāk pasūtīt iepriekš, jo citādi iespējams plānotajā vakarā palikt bez pudelesbrāļa.

Līdzīgi pakalpojumi tiek piedāvāti arī Ukrainas galvaspilsētā Kijevā - tur var iznomāt pavadoni vakaram, bērnu pastaigai parkā, draudzeni, ar kuru doties iepirkties, kā arī viltus līgavas un līgavaiņus.

Kā jau galvaspilsētā, Kijevā cenas ir augstākas - jebkurš nomā piedāvātais biedrs izmaksās 100 grivnas nevis par vakaru, bet jau par stundu.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: