Uz skatuves piekauts kails reperis Sjava
Publicēts 19. augustā, 2010.
Mūziķa Šnura jeb Sergeja Šnurova jaunās grupas Рубль uzstāšanās laikā savā dzimtajā pilsētā Permā piekauts Krievijā pazīstamais reperis Sjava (attēlā), kurš koncerta laikā bijis uz skatuves, bet pamatīgi piedzērās un attiecīgi nolēma publikai parādīt savus dzimumorgānus.

Interneta hita Бодрячком autoru Sjavu piedalīties koncertā bija uzaicinājis viņa draugs Šnurs, tomēr šī iecere skandalozajam reperim beidzās visai traģiski.

Alkohola reibumā Sjava tā aizrāvās ar dejošanu grupas Рубль ritmos, ka sāka slidināt lejup savas bikšeles, kas neiepatikās kādam no Šnura faniem, kurš uzlēca uz skatuves un sāka ar dūrēm puskailo Sjavu pārmācīt.

 

Kad apsardzes darbinieki apturēja uzbrukumu reperim, neraugoties uz savlaicīgo palīdzību, viņš tika nogādāts slimnīcā, kur Sjavam veica tomogrāfiju. Izrādījās, ka krītot Sjava sasities un guvis vieglu smadzeņu satricinājumu, tāpēc ārsti reperim ieteikuši gultas režīmu.

"Es biju šokā, kad man viens metās virsū. Vēl līdz šim man nav skaidrs, kā tā drīkst darīt," dzimtās pilsētas žurnālistiem pēc incidenta stāstījis Sjava, kurš gan pats, spriežot pēc viņa daiļrades tekstiem, labprāt sistu un izvarotu ikvienu, turklāt pat neizmantojot tam paredzēto smēri.


Komentāri (1)
MF: izvarošanai paredzētu smēri?
19/08/2010 18:18
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: