Vācijā gandrīz kastrē Latvijas miljonāru
Publicēts 29. oktobrī, 2010.
Šonedēļ Vācijas pilsētā Hamburgā negadījumā iekūlies miljonārs no Latvijas Aleksandrs Dudarevs, kurš otrdien uz savas jahtas sarīkojis iedzeršanu, bet tās laikā viņš sastrīdējies ar pavāru, kurš savu bosu gandrīz kastrējis.

Dudarevs, kurš Latvijā atvēris ekskluzīvu viesnīcu un elitāru miljonāru klubu Old Captain, kurā par biedriem var kļūt tikai cilvēki ar vismaz diviem miljoniem kontā, otrdienas vakarā bija nolēmis iedzert uz sev piederošās jahtas.

 

Kā vēsta Vācijas mediji, kompāniju miljonāram sastādījis 54 gadus vecais pavārs Viktors, un abi kungi draudzīgi dzēruši un pļāpājuši, bet pēkšņi abu starpā izcēlies ķīviņš, kuru pavārs nolēmis risināt visnotaļ netradicionālā veidā - viņš paķēris nazi un miljonāram gandrīz nogriezis dzimumlocekli.

Kad ieradušies policisti un ugunsdzēsēji, miljonārs par spīti gūtajai traumai pretojies glābējiem, uzbrucis viņiem un centies izkļūt arī no ātrās palīdzības automašīnas.

Arī slimnīcā vīrietis uzvedies agresīvi, tomēr mediķiem izdevies viņu nogādāt operācijas zālē, kur nekavējoties veikta operācija, pēc kuras kungs ievietots intensīvās terapijas palātā.

Negadījuma laikā Dudarevs zaudējis daudz asiņu, tomēr cietušā dzīvībai briesmas nedraud. Pavārs aizturēts uz kuģa klāja, tomēr vēlāk atbrīvots, jo policijai neesot bijuši pierādījumi apsūdzības uzturēšanai un arī pats miljonārs pavāru aizstāvējis, skaidrojot, ka ievainojums esot vecs. Pats pavārs par notikušo komentārus sniegt atteicies, bet cietušajam par pretošanos glābējiem noteikta drošības nauda 2500 eiro apmērā.

Zināms, ka 52 gadus vecais miljonārs, kurš saistīts arī ar dažādiem biznesiem Krievijā, jahtu, uz kuras noticis negadījums, šobrīd cenšas pārdot, un tās cena ir aptuveni septiņi miljoni eiro.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: