Vācijā radīti īpaši zārki homoseksuāļiem
Publicēts 17. novembrī, 2010.
Divi Vācijas uzņēmēji, kuriem pieder kāds apbedīšanas birojs Ķelnē, radījuši zārkus, kas radīti speciāli seksuālo minoritāšu pārstāvjiem, ziņo vācu laikraksts Tageblatt-Online.

Geju zārki no "parastiem" zārkiem atšķiras vien ar to, ka uz tiem redzami homoseksuāla rakstura erotiski attēli, lai gan klienti var izvēlēties zārka dizainu un apdari pēc savas gaumes.

 

Idejas autori Mikaels Keningsfelds un Tomass Brandls vācu presei norādījuši, ka zārki homoseksuāļiem radīti no priedes un maksā apmēram 1600 dolārus.

Uzņēmēji tāpat piedāvā arī urnas pelniem un zārkus, kas ieturēti varavīksnes - starptautiskā geju un lesbiešu simbola - krāsās.

"Finanšu krīzes laikā cilvēki cenšas taupīt, tomēr uzņēmēju pieredze liecina, ka krīzes laikā homoseksuāļu pirktspēja ir saglabājusies," teicis Kenigsfelds.

Uzņēmēji atzīmējuši, ka paši seksuālo minoritāšu pārstāvji atbalstījuši viņu ideju, kā arī pauduši gatavību kļūt par viņu klientiem.

Arī paši geju zārku idejas autori Keningsfelds un Brandls neslēpj savu homoseksuālo orientāciju - uzņēmēju romāns ilgstot jau vairāk nekā desmit gadus.


Komentāri (1)
discover: Ja katrs savu biznesu taisa pa savam! Bet ja ir pieprasījums tad būs arī piedāvājums!
17/11/2010 11:57
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: