Vācijas ārlietu ministrs apprecējis vīrieti
Publicēts 27. septembrī, 2010.
48 gadus vecais Vācijas ārlietu ministrs Gvido Vestervelle (attēlā pa kreisi) nedēļas nogalē Bonnā apprecējies ar savu 43 gadus veco draugu – biznesmeni Mihaelu Mroncu. Kā vēsta Vācijas prese, uz kāzām bija uzaicināti tikai abu geju tuvākie radinieki un draugi.

Lai gan Vācijas politiskā elite nosoda ietekmīgā politiķa homoseksuālās laulības, kopš pirmās publiskās parādīšanās sabiedrībā pāris nekad nav slēpis savas attiecības.

 

"Pēc septiņu gadu attiecībām mēs beidzot esam laimīgi!" vācu presei stāstījis Mroncs. "Pats laulību reģistrēšanas brīdis mums abiem bija ļoti svinīgs. Bet vislabākā dāvana man bija no māsas bērniem, kuri vienkārši pateica: "Tēvoci, tas ir tik forši!""

Gvido un Mihaelam tā esot bijusi mīlestība no pirmā skatiena - veiksmīgais sporta preču menedžeris politiķi esot pārsteidzis ar savu skaistumu. Viņi iepazinās 2003. gadā, bet pēc gada pirmo reizi oficiāli parādījās sabiedrībā, turklāt kad tika svinēta Angelas Merkeles 50. jubileja. Tad arī sabiedrība uzzināja par sava ministra "zilajām" attiecībām, un kopš tā laika vācu presē šī tēma tiek apspriesta ar apskaužamu regularitāti.

Mroncs, kurš ir viens no organizācijas "Sirds bērnam" vadītājiem, ne reizi presē izteicies, ka labprāt nākotnē vēlētos adoptēt bērnu, bet šobrīd tas neesot iespējams, jo laulātie dzīvo katrs savā pilsētā - Berlīnē un Ķelnē.

"Jā, mēs ļoti mīlam bērnus, tomēr, dzīvojot divās pilsētās, bērna audzināšana ir ļoti grūta. Tāpēc pagaidām šis jautājums mūsu ģimenē vēl netiek apskatīts," stāstījis Mroncs.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: