Vecrīgā atklāts dziedātājas Ellas klubiņš
Publicēts 4. oktobrī, 2010.
Piektdien, 1. oktobrī, Skārņu ielā Vecrīgā norisinājās jaunā kluba/restorāna Dstyle jeb Dionīsa stils atklāšanas ballīte, kuru apmeklēja lielākā daļa pašmāju populārāko šovbiznesa darboņu un citas sabiedrībā zināmas personas.

Jaunā kluba viena no īpašniecēm ir dziedātāja Ella jeb Elīna Fūrmane, kura jauno izklaides vietu veidojusi kopā ar draudzeni, uzņēmēju Santu Kolu, un sveikt abas jaunās sievietes nozīmīgajā dienā bija ieradušies liels skaits vienkopus sen neredzētu pašmāju "zvaigžņu" - kamēr dziedātājas draudzene sagaidīja aicinātos viesus, Ella īpašā stikla telpā dīdžejoja.  

 

Starp ballītes viesiem varēja sastapt dejotājus Valdi Škutānu un Violu Abramovu-Mailīti ar vīru Rihardu, modes un stila eksperti Maiju Silovu, skandalozo uzņēmēju Henriju Buku-Vaivadu, dziedātāju un modeli Marku Rivu, Latvijā populārāko itāli Roberto Meloni, vienu no Ellas tuvākajām draudzenēm, dziedātāju Aishu jeb Aiju Andrejevu un daudzas citas zināmu popularitāti iemantojušas personas.

Tāpat ballītē uz neilgu laiku ieradās viens no pēdējā laikā medijos visvairāk apspriestajiem pāriem - politiķis Edgars Jaunups ar Saeimas deputāta Kārļa Leiškalna meitu Katrīnu, kuru attiecības sabiedrības uzmanības centrā nonāca neilgi pēc Jaunupa šķiršanās no dziedātājas Lindas Leen.

Kā jau ierasts, vairums atklāšanas ballītes viesi abas īpašnieces sveica ar ziediem un citām nelielām veltēm, bet pasākuma organizatores bija parūpējušās par gardiem kokteiļiem un uzkodām, ar ko līdz vēlai naktij tika cienāti kluba apmeklētāji.

Jaunatvērtā kluba īpašnieces sola, ka izklaides vietas programma tiks veidota cilvēkiem, kuri ne tikai vēlas izklaidēties, bet arī saturīgi pavadīt laiku - darba dienu vakaros Dstyle telpās notiks kino vakari, salsas nodarbības un citi tematiskie pasākumi, bet piektdienu un sestdienu vakaros uzstāsies pazīstami dīdžeji, kā arī paredzēti daudzi citi ar mūziku, modi un mākslu saistīti pasākumi.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: