Vitamīnu kokteilis pret novecošanos
Publicēts 17. februārī, 2010.
Kanādas zinātnieki ir izveidojuši vitamīnu kokteili, kurš spēs veiksmīgi stāties pretī novecošanās procesam. Sastāvdaļas, kuras tiek iekļautas maģiskajā dzērienā, izvēlētas tā, lai ikviena veiksmīgi ietekmētu cilvēka organismu un atjaunošanās spējas.

Pētījumi apliecināja, ka jaunais izstrādājums tik tiešām efektīvi iedarbojas uz šūnu aktīvu vairošanos, novērš brīvo radikāļu ietekmi uz organismu, kas arī tiek atzīts par svarīgāku novecošanās iemeslu. Pēc pētījumiem tika apliecināts, ka ar laiku ne tikai nesamazinās muskuļu aktivitāte, kaulu cietība un enerģijas pieplūdums, bet tiek uzturēta efektīva un ātra smadzeņu darbība.

Tādējādi šāda veida vitamīnu kokteilis palīdz ilgāk noturēt fiziskās organisma funkcijas, aizsargā smadzenes no novecošanās un samazina radioaktīvo staru ietekmi uz ādu.

Šis maģiskais atklājums ietver sevī tādas sastāvdaļas kā vitamīni B1, C, D un E, acetilsalicilskābi, beta karotīnu, kāliju, ķiplokus, ingvera sakni, gingobilobu, magniju, melatonīnu, zivju eļļu, linu eļļu, ženšeņu, kā arī zaļās tējas ekstraktu.

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: