Zadovska ir apmierināta ar savu karjeru
Publicēts 20. oktobrī, 2010.
TV šova Dziedi ar zvaigzni žūrijas pārstāve, operas soliste Kristīne Zadovska ar saviem komentāriem mēdz būt asa, tāpēc viņa ir visvairāk aprunātā žūrijas pārstāve – viņas izteikumi plašas diskusijas izraisa ne tikai skatītāju starpā, bet arī dalībnieku vidū.

Žūrijā atrasties Kristīne piekritusi, jo viņas bērni (2007. gada vasarā Zadovska un viņas vīrs, Jaunā Rīgas teātra aktieris Andris Keišs, kļuva par dvīnīšu vecākiem) ir paaugušies un operas izrāžu grafiks iekrīt tāds, ka svētdienu vakari ir brīvi.

 

"Vērtēju pāra uzstāšanos kopumā, bet bieži vien vados pēc principa - patīk vai nepatīk. Protams, ir reizes, kad šovs ir tik grandiozs, emocionāls, ka mazliet pieveru acis uz vokālā snieguma nepilnībām. Cilvēks nav dators, viss vienmēr nevar izdoties perfekti, visi tikai gribam kā labāk, jo esam dzīvi," sarunā skaidro Zadovska.

"Mani šova favorīti diemžēl ir jau izbalsoti. Tie bija Vineta Elksne un Artis Robežnieks. Pārim ir ideāla balss saskaņa, augsta līmeņa vokālais sniegums, ko vienmēr ir patīkami klausīties. Tik saderīgu duetu ilgu laiku nebiju redzējusi uz Latvijas skatuves," savus favorītus atklāj Zadovska.

Operdziedātāja nenoliedz, ka dzirdējusi baumas par to, ka ir cilvēki, kam šovā izteiktās kritikas dēļ par viņu ir izveidojies slikts viedoklis.

"Reizēm dalībnieki runā ar mani par izteikto kritiku. Visi jau vienmēr par savu darbu vēlas tikai to labo dzirdēt, kas ir cilvēcīgi. Ja dalībnieki un skatītāji zinātu, cik daudz kritikas nākas dzirdēt, esot uz lielās skatuves, tad mani komentāri visiem liktos kā pūpola pumpuri. Vienmēr dalībniekiem saku: ja ir vēlme pēc šova darboties mūzikā, tad ir jāieklausās manos komentāros, jo man ir liela skatuves pieredze, līdz ar to es zinu, par ko runāju," uzskata Zadovska.

"Pati kā dalībnieks šāda veida šovā nekad nepiedalītos. Ikdienā jau konkurēju ar operas kolēģiem, kur nu vēl cīnīties un ar to izklaidēt kāda TV šova skatītājus," skaidro Zadovska. Tomēr operdziedātāja nenoliedz, ka savu viedokli varētu mainīt pēc pieciem vai desmit gadiem.

"Esmu gandarīta ar savu pašreizējo darbu un savu karjeru. Vienmēr eju uz visu banku - vai nu daru, cik labi vien varu, vai nedaru nemaz. Man nav tik daudz brīva laika, lai ņemtu dalību šādā šovā. Dziedi ar zvaigzni prasa milzīgu laika ieguldījumu, un to redz ikviens, skatoties šovu, jo paliek tie pāri, kas stradā visvairāk," savu nostāju skaidro Zadovska.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: