Publicēts 31. janvārī, 2014. Autors: pukje.
Vakar, 30 janvārī, Rīgā, Ķengaragā, kāds vīrietis alkohola reibumā strīda laikā aplējis savu sievu ar benzīnu un aizdedzinājis. Konflikta laikā dzīvoklī atradās vīramāte ar pāra kopīgo dēlu, kuri izsauca policiju un nodzēsa liesmas.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 29. janvārī, 2014. Autors: pukje.
Pamatīgu šoku piedzīvojusi kāda francūziete, kura no sava mobilo sakaru operatora pēc lēmuma atteikties no turpmākiem pakalpojumiem saņēmusi rēķinu par 11 721 000 000 000 000 eiro.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 23. janvārī, 2014. Autors: pukje.
Pirms kāda laika amerikāņu mediji vēstīja sirdi plosošu stāstu par kādu kaķēnu, kurš bija piedzimis ar ačgārnām pakaļkājām. Toreiz viņš nevarēja ne paiet, ne nostāvēt, bet nu, pateicoties labiem ļaudīm, rudais zvēriņš atkal staigā.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 23. janvārī, 2014. Autors: pukje.
Lai arī drošības eksperti neskaitāmas reizes ir atgādinājuši par drošām parolēm, interneta lietotāji turpina izmantot tādas simbolu virknes kā 123456, kas atzīta par pērn visbiežāk izmantoto un sliktāko paroli.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 22. janvārī, 2014. Autors: pukje.
Ikviens autovadītājs kaut reizi ir nonācis sarežģītā situācijā. Atšķirsies vien jēdziena «sarežģīta situācija» definējums - vienam tā būs dubļu smelšanās salonā pa logu šķirbām, citam (citai) - nepieciešamība apgriezties lielā, tukšā degvielas uzpildes stacijas laukumā.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 21. janvārī, 2014. Autors: pukje.
Internets ienāk aizvien dziļāk cilvēka ikdienā, un tas nozīmē ne tikai plašākas izklaides iespējas un iespējas piekļūt informācijai, bet arī lielāku apdraudējumu un neērtības.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 20. janvārī, 2014. Autors: pukje.
Google vīzija par valkājamām tehnoloģijām pasaulei jau ir devusi viedās brilles Google Glass. Tagad interneta gigants paziņojis, ka gatavo jaunu apvērsumu – viedās kontaktlēcas.
Lasīt visu rakstu...